У «Київстарі» пояснили ранкові проблеми із зв'язком

Читать на русском
У роботі деяких сервісів Київстару вранці стався технічний збій. Вирішити проблеми зі зв'язком обіцяють найближчим часом.
dp.informator.ua

Мобільний оператор «Київстар» підтвердив, що сьогодні вранці у роботі деяких сервісів стався технічний збій. Проблеми зі зв'язком обіцяють вирішити найближчим часом.

Про це йдеться у повідомленні компанії у соцмережі X.

Як велика війна позначилася на прибутках українських мобільних операторівЯкі фінансові результати показали мобільні оператори України до та під час великої війни – на інфографіці.

«Сьогодні стався технічний збій у роботі деяких сервісів мережі «Київстар». Наші фахівці вже виявили проблему та оперативно працюють над усуненням наслідків. У східних та північних регіонах України все ще можуть виникати деякі складнощі зі зв’язком, але протягом 30 хв вони будуть вирішені», – повідомили у компанії.

Нагадаємо, вранці абоненти «Київстару» з різних регіонів скаржилися на відсутність мережі та проблеми з мобільним інтернетом.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, як велика війна вплинула на доходи українських мобільних операторів.

Також ми писали про те, як посилили вимоги до роботи мобільних операторів та інтернет-провайдерів під час відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: