Стало відомо, скільки осіб щомісяця долучаються до Сил оборони через систему рекрутингу

Читать на русском
В Україні щомісяця рекрутують приблизно 6,5 тисяч добровольців. Вони приєднуються як до ЗСУ, так і до інших підрозділів Сил оборони.
Фото: Офіс президента України

В Україні щомісяця рекрутують приблизно 6,5 тисяч добровольців. Вони приєднуються як до ЗСУ, так і до інших підрозділів Сил оборони.

Про це повідомив уповноважений Міноборони Олексій Бежевець під час відкриття Центру рекрутингу української армії у Черкасах.

У «Резерв+» незабаром може з'явитися функція онлайн-рекрутингуМіністерство оборони планує восени запустити в застосунку Резерв+ функцію онлайн-рекрутингу.

Там зазначили, що наразі в армії відкрито понад 10 тисяч вакансій, включаючи кухарів, ремонтників, юристів, операторів БПЛА та медиків.

«Рекрутуватися можна до всіх Сил оборони, включаючи ЗСУ, Національну Гвардію України, Службу Безпеки України, Державну прикордонну службу України та інші», - зазначили у Міноборони.

Там також заявили, що в Центрах рекрутингу не роздають повістки, оскільки це «прямо заборонено нормативними документами».

Варто зазначити, що у червні у Міноборони розповідали, що за чотири місяці дії системи рекрутингу на службу в ЗСУ прийшли понад 200 осіб.

Раніше в Міноборони відповіли, чи є необхідність подальшого зниження мобілізаційного віку до 18 років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: