Bloomberg розкрив подробиці «плану перемоги» України

Читать на русском
План перемоги Зеленського передбачає запрошення до вступу України в НАТО та зобов’язання США надавати сучасне озброєння.
Фото bbc.com

«План перемоги» Зеленського передбачає запрошення до вступу України в НАТО та зобов’язання США надавати сучасне озброєння.

Про це пише Bloomberg із посиланням на власні джерела.

Переговори з росією: як змінювалася риторика Зеленського під час великої війниНа інфографіці – як змінювалася позиція Володимира Зеленського щодо переговорів із росією під час повномасштабної війни.

За даними журналістів, в рамках «плану перемоги», спрямованого на припинення війни росії проти України, президент Володимир Зеленський наполягатиме на офіційному запрошенні до вступу в НАТО. Крім цього, він включає зобов’язання США щодо постійного постачання сучасного озброєння Україні. План також передбачає чіткий шлях до членства України в Європейському Союзі та інші економічні та безпекові домовленості.

Український лідер зазначив, що цей план схемою того, як змусити російського диктатора володимира путіна шукати миру.

До слова, Зеленський має представити детальну версію плану Байдену під час їхньої зустрічі у Вашингтоні 26 вересня. З ним планують ознайомити також кандидатів у президенти Камалу Гарріс і Дональда Трампа.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський заявляв, що кожний пункт плану перемоги залежатиме від рішень президента США Джо Байдена. Станом на 16 вересня план був готовий на 90%.

Раніше радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що у плані немає пропозицій щодо заморожування бойових дій, припинення вогню чи передачі росії частині територій. При цьому там прописане «чітке розуміння сучасної війни» та інструменти, необхідні для її завершення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: