Зеленський у США отримав нагороду Американської академії досягнень

Читать на русском
Зеленський отримав нагороду Американської академії досягнень – The Golden Plate Award. Нею відзначають за внесок у розвиток людства.
Ілюстративне фото

Президент Володимир Зеленський отримав у США нагороду Американської академії досягнень – The Golden Plate Award. Нею відзначають за внесок у розвиток людства.

Відео нагородження опубліковано у Telegram-каналі президента.

Міжнародне визнання: які премії та звання у 2022 році присудили Зеленському та народу УкраїниЯкі премії, ордени та звання цього року присудили Володимиру Зеленському та українському народу – на інфографіці.

«Сьогоднішній світ не дозволяє нам програти жодної битви, коли на одному боці – свобода, а на іншому – все те, чого ми ніколи не побажали б своїм дітям. Ніхто з нас не хотів би – байдуже, чи в Америці ми, Україні чи будь-якій іншій точці Європи чи світу. Ніхто добровільно не обирає для своїх дітей такі режими як російська, іранська чи будь-яка інша диктатура. Ці режими завжди побудовані на насильстві, завжди розв'язують війни та проливають кров, завжди крадуть майбутнє – вони руйнують роки, залишаючи десятиліття в руїнах. Ось чому вони мають програти. У нас не так багато часу. Наступні кілька місяців будуть вирішальними. У цій війні – війні росії проти України та всіх вас, тому що ця війна росії проти самої свободи, у нас мало часу, щоб визначити, яким буде її результат», – сказав Зеленський на церемонії нагородження.

Він зазначив, що путін і подібні йому ніколи не отримають такої нагороди, адже не існує нагород за вбивства.

Зазначимо, завтра, 24 вересня, президент Володимир Зеленський виступить на засіданні Ради безпеки ООН. На 25 вересня заплановано його виступ у Генасамблеї.

Крім того, у США він представить свій «план перемоги». Видання Bloomberg та The Times опублікували його деталі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: