В Україні відреагували на заяви путіна щодо ядерної зброї

Читать на русском
В ОП та РНБО України заяви путіна про розширення російської доктрини ядерного стримування назвали черговим шантажем.
Фото: ТСН

У Офісі Президента України та ЦПД відреагували на заяви путіна про розширення російської доктрини ядерного стримування та назвали його висловлювання шантажем.

Про це повідомляє голова Офісу Президента Андрій Єрмак та керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Росія знову погрожує ядерною зброєю: скільки та яких боєголовок у неї є в арсеналіСкільки стратегічних та тактичних ядерних боєголовок має росія в своєму арсеналі – на інфографіці.

У Офісі Президента зазначили, що окрім ядерного шантажу в рф більше немає нічого, жодних інших інструментів залякування світу.

«Ці інструменти не спрацюють», – заявив голова ОП Андрій Єрмак.

У РНБО ядерний шантаж путіна називають звичайним страхом перед українською зброєю, оскільки та знищує склади озброєння рф та забирає у путіна можливість продовжувати терор.

«Це страшилка від страху. Нічого більше. Цим подіям з оновленням ядерної доктрини і погрозами, за планом путіна, мали передувати вдалі випробування міжконтинентальної ракети «сармат». От тільки вона не змогла злетіти», – йдеться у повідомленні керівника ЦПД РНБО Андрія Коваленка.

Нагадаємо, сьогодні російський диктатор володимир путін провів засідання Ради безпеки щодо ядерного стримування. Голова Кремля заявив, що хоче розширити список умов застосування ядерної зброї в російській доктрині.

Ще влітку путін заявляв, що росія може внести зміни до своєї ядерної доктрини.

Також як відомо, напередодні Зеленський заявив, що росія восени планує атакувати три українські АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: