Прем'єр Словаччини Фіцо отримав конверт з кулею

Читать на русском
Прем'єру Словаччини Роберту Фіцо, який навесні цього року пережив замах, надіслали конверт з кулею.
facebook.com/robertficosk

Прем'єр-міністру Словаччини Роберту Фіцо 25 вересня доставили конверт з кулею всередині. Кілька місяців тому у Фіцо стріляли на вулиці, він потрапив до лікарні.

Про це повідомило місцеве видання Aktuality.sk.

Фіцо заявив про «нацистів» в Україні, у МЗС відповілиПрем’єр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що в Україні воюють нацисти. У МЗС висловили розчарування цією заявою.

Повідомляється, що конверт перевірили співробітники Управління охорони конституційних посадових осіб та дипломатичних представництв. Під час рентгенівської перевірки було виявлено кулю.

«Ми можемо підтвердити, що конверт із кулею, адресований прем'єр-міністру Словацької Республіки, був доставлений сьогодні до канцелярії уряду», – заявила канцелярія у коментарі виданню.

Наразі інцидентом займаються поліцейські, додав речник обласної поліції у Братиславі Міхал Сейфф.

Нагадаємо, замах на прем'єра Словаччини Роберта Фіцо було скоєно 15 травня у місті Хандлов: у нього кілька разів вистрілив 71-річний письменник Юрай Цинтула. Він був затриманий на місці, його заарештували.

Фіцо після замаху госпіталізували до місцевої лікарні, він переніс дві операції. 9 липня прем'єр Словаччини повернувся до роботи.

В уряді країни заявили, що після пережитого замаху Фіцо тепер матиме постійні проблеми зі здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: