У Трампа стверджують, що не планували зустріч із Зеленським – AP

Читать на русском
Представники передвиборчого штабу заявляють, що зустріч Дональда Трампа та Володимира Зеленського не планувалася.
Getty Images

Представник передвиборного штабу Дональда Трампа заявив, що кандидат від республіканців не зустрічатиметься цього тижня з президентом Володимиром Зеленським, який перебуває з візитом у США.

Про це повідомляє Associated Press.

Трамп заявив, що США потрібно «вийти» з війни в Україні в разі його перемогиДональд Трамп заявив, що США слід вийти з війни в Україні. Проте, за його словами, нинішня адміністрація Білого дому не має наміру цього робити.

За словами представника, зустріч між ними взагалі не була запланована, незважаючи на заяви української сторони щодо наміру Зеленського провести переговори з колишнім президентом США.

Зазначимо, що минулого тижня і сам Трамп натякнув на ймовірну зустріч із Зеленським.

Днями під час мітингу в Пенсильванії Трамп сказав, що Зеленський хоче перемоги демократки Камали Гарріс на виборах президента. Він також заявив, що «Зеленський щоразу їде із США з 60 млрд доларів».

На мітингу в Атланті республіканець заявив, що США «застрягли» у війні в Україні, і лише його перемога дозволить їм «вийти» звідти. Трамп знову пообіцяв «врегулювати війну в Україні» та назвав Зеленського «найкращим торговцем на Землі».

Нагадаємо, що під час зустрічі із Трампом президент України планував представити йому свій «план перемоги».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: