Лідера Ірану помістили в безпечне місце після ліквідації Насралли – ЗМІ

Читать на русском
Після ліквідації очільника терористичного угрупування Хезболли, верховного лідера Ірану аятолу Алі Хаменеї помістили у безпечне місце з посиленими заходами безпеки.
Reuters

Після ліквідації очільника терористичного угрупування «Хезболли», верховного лідера Ірану аятолу Алі Хаменеї помістили у безпечне місце з посиленими заходами безпеки.

Про це пише Reuters з посиланням на двох іранських чиновників.

Верховний лідер Ірану аятола Алі Хаменеї у суботу, 28 вересня, був переведений у безпечне місце, де вжили підвищених заходів безпеки. За словами джерел, Іран постійно підтримує контакт з ліванським угрупованням «Хезболла» та іншими регіональними групами.

«Іран перебуває у постійному контакті з ліванською «Хезболлою» та іншими регіональними групами, щоб визначити наступний крок після того, як Ізраїль оголосив про вбивство лідера «Хезболли» Хасана Насралли внаслідок удару по південному Бейруту у п'ятницю», – зазначають у повідомленні.

Нагадаємо, армія оборони Ізраїлю ліквідувала Насраллу, його заступника Алі Каркі та інших командирів під час точкового удару по підземному штабу «Хезболли» в Бейруті 27 вересня.

Раніше джерело, пов'язане з «Хезболлою», повідомило, що в результаті ізраїльської атаки в п'ятницю були зруйновані шість будівель. За їх словами, це наймасштабніший удар по Бейруту за останній рік конфлікту між Ізраїлем і «Хезболлою».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: