Зеленський анонсував нову зустріч у форматі «Рамштайн» та озвучив її мету

Читать на русском
Україна та партнери працюють над організацією нової зустрічі у форматі Рамштайн. Вона має відбутися у жовтні.
Фото: РБК-Україна

Україна та партнери працюють над організацією нової зустрічі у форматі «Рамштайн». Вона має відбутися у жовтні.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у ході вечірнього звернення до нації.

Допомога Україні чи преміум на Netflix: що обходиться дорожче платникам податків країн-союзників«Слово і діло» підрахувало, скільки один зайнятий громадянин країни-союзника витрачає на допомогу Україні. Ці витрати ми порівняли з місячною вартістю преміум-підписки на Netflix.

Глава держави уточнив, що захід планують провести за півтора тижні.

«У жовтні на «Рамштайні» ми маємо визначитись разом з іншими лідерами щодо спільних кроків та спільного бачення, як посилити тиск на Росію за цю війну й заради миру. Справедливого миру», – сказав Зеленський.

Він також зазначив, що російські війська щодня використовують проти України приблизно 100 керованих авіабомб.

«І це – постійне нагадування всім нашим партнерам, які можуть допомогти, що потрібно більше далекобійності для України, потрібно більше ППО для України, потрібно більше санкцій проти росії», – додав президент.

Нагадаємо, попереднє засідання у форматі «Рамштайн» відбулося 6 вересня. За його підсумками стало відомо, що союзники, зокрема США, Іспанія, Нідерланди, Німеччина, Канада та Британія, виділили ЗСУ нові пакети допомоги.

Також повідомлялося, що нещодавно США оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги у розмірі 7,9 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: