Деякі пункти дуже чутливі: в ОП відповіли, коли Зеленський представить українцям «план перемоги»

Читать на русском
Зеленський має намір представити українцям свій План перемоги у війні проти росії після того, як показав його американському лідеру Джо Байдену.
Фото: zoda.gov.ua

Президент Володимир Зеленський має намір представити українцям свій «план перемоги» у війні проти росії після того, як показав його американському лідеру Джо Байдену.

Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі телемарафону.

В адміністрації Байдена «не вражені» «планом перемоги» Зеленського – WSJПлан перемоги Зеленського, як пише видання WSJ, не вразив урядовців адміністрації Байдена. Вони вважають, що там нема комплексної стратегії.

«Безумовно, як він і пообіцяв, що після презентації президенту США, партнерам, я думаю, що він буде презентований українцям», - сказав він.

Єрмак не став називати конкретних термінів презентації цієї ініціативи українському народу, але заявив, що деякі пункти плану можуть бути дуже чутливими.

«Можу сказати, що так, безумовно, є частини, які дуже чутливі та закриті. І не тому що є секрети. Це наша країна, в якій не може бути секретів. Але ж ви знаєте, що все, що стає публічним, про це чує і ворог, і тому деякі деталі цього плану закриті», – додав глава ОП.

Нагадаємо, кілька днів тому Зеленський представив свій «план перемоги» Байдену, а також віцепрезидентці США Камалі Гарріс та кандидату у президенти від республіканців Дональду Трампу.

Після зустрічі з Трампом Зеленський заявив, у них «є спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена, а путін не може перемогти». При цьому сам Трамп заявив, що війна росії з Україною має закінчитися «справедливою угодою», але не став вдаватися в подробиці.

ЗМІ також писали, що деякі союзники вважають, що план перемоги не зможе кардинально змінити хід війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: