Заплатили по 9 тисяч доларів: двоє українців намагалися втекти до Угорщини під виглядом військових

Читать на русском
Прикордонники затримали двох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Угорщиною у військовій формі.
фото ДПСУ

Двоє українців намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною під виглядом військових, але за 100 метрів до кордону їх виявили співробітники ДПСУ.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ 30 вересня.

Прикордонники розповіли, як зросли «тарифи» за втечу за кордон для ухилянтівПрикордонники фіксують, що деякі українці заплатили 18 чи навіть 20 тисяч доларів, щоб незаконно втекти за кордон.

Повідомляється, що прикордонники відділу «Велика Бийгань» Мукачівського загону затримали двох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Угорщиною.

Затриманими виявилися мешканці Харківської та Тернопільської областей, одягнені у камуфляжну форму. Вони заплатили по 9 тисяч доларів переправникам, сподіваючись, що їхній вигляд відверне увагу прикордонників.

Проте за 100 метрів до кордону військовослужбовці виявили порушників. Чоловіків доставили до прикордонного підрозділу для складання протоколів, а їхні дії розглядатиме суд.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті затримали ухилянтів, які намагалися переплисти Тису. До цього в Карпатах затримали чергових так званих туристів на шляху до Румунії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: