Удар по Харкову: у прокуратурі розповіли деталі та показали наслiдки

Читать на русском
У ніч на 3 жовтня рф атакувала Харків та область п'ятьма авіабомбами. У прокуратурі розповіли про наслідки ворожої атаки.
Фото: Харківська обласна прокуратура

У ніч на 3 жовтня російська армія атакувала Харків п'ятьма авіабомбами. У прокуратурі розповіли деталі атаки та показали наслідки ворожого удару по багатоповерхівці.

Про це повідомляють у Telegram-каналi Харківської обласної прокуратури.

Росіяни вдарили КАБами по багатоповерхівці у Харкові (оновлено)Ворожа авіабомба влучила по житловій багатоповерхівці у Харкові. Вже відомо про 8 постраждалих, серед них – дитина.

За встановленими даними, 2 жовтня близько 23:00 ворог з населеного пункту Строїтель Бєлгородської області рф із застосуванням двох літаків Су-34 здійснив пуски пʼятьох керованих авіаційних бомб по Харкову та передмістю. За попередніми, це були УМПБ Д-30СН. За даними контролю систем ППО, їх швидкість складала 600 км/год.

Зазначають, що дві авіабомби влучили у передмісті – на території Дергачівської громади. Ще три влучили по Харкову.

«У Шевченківському районі зафіксовано влучання двох авіабомб у відкриту місцевість. У Салтівському районі авіаційний боєприпас влучив у пʼятиповерховий житловий будинок. Травми різного ступеня тяжкості отримали 10 людей, серед них трирічна дитина», – підсумували у прокуратурі.

На місцях влучань працюють екстрені служби та слідчі.

Нагадаємо, ввечері 2 жовтня російська армія вдарила авіабомбами по багатоповерхівці у Харкові.

Згодом резидент Зеленський прокоментував вечірній обстріл Харкова та показав перші наслідки ворожої атаки. Повідомлялось про 10 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: