Найбільша авіакомпанія на Близькому Сході заборонила пейджери та рації після атак у Лівані

Читать на русском
Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити на борту пейджери та рації. Сталося це після вибухів засобів зв'язку у бойовиків Хезболли.
Emirates Airlines

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити на борту пейджери та рації. Сталося це після вибухів засобів зв'язку у бойовиків «Хезболли».

Відповідне повідомлення опублікували на авіакомпанії, пише CNN.

Членам КВІР в Ірані заборонили використовувати засоби зв'язку після вибухів пейджерів та рацій «Хезболли» – ReutersЧленам Корпусу вартових ісламської революції заборонили користуватись засобами зв'язку після вибухів у Хезболли в Лівані.

Пейджери та рації не можна проносити на борт літаків Emirates Airlines в багажу, а також у ручній поклажі.

«Усім пасажирам, що подорожують в/із/через Дубай, заборонено перевозити пейджери та рації в зареєстрованому багажі або ручній поклажі. Будь-які виявлені заборонені предмети будуть конфісковані поліцією Дубая в рамках посилених заходів безпеки», – повідомили в авіакомпанії.

Крім того, компанія до 15 жовтня призупинила рейси до Лівану через ескалацію атак Ізраїлю на «Хезболлу».

До слова, Emirates Airline є найбільшою авіакомпанією на Близькому Сході, вона здійснює 2500 польотів за тиждень до 122 міст у 74 країнах на шести континентах.

Нагадаємо, 17 вересня у різних частинах Лівану одночасно вибухнули пейджери у членів руху «Хезболла». Наступного дня почали вибухати портативні рації.

Загалом від вибухів за два дні загинули майже 40 людей, ще близько 3 тисяч поранено.

Джерела ЗМІ в американській розвідці повідомили, що Ізраїль як мінімум 15 років готував цю операцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: