Керівницю МСЕК у Хмельницькій області заарештували з можливістю застави

Читать на русском

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою очільниці Хмельницької МСЕК, яку підозрюють у незаконному збагаченні.

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

«За клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою очільниці обласної МСЕК, яку підозрюють у незаконному збагаченні (ст. 368-5 КК України)», – сказано в повідомленні.

Підозрювану заарештовано з альтернативою внесення застави у сумі 500 млн грн. На такому запобіжному заході наполягали прокурори у своєму клопотанні.

Як уточнює Суспільне, керівниця Хмельницької МСЕК Тетяна Крупа буде під вартою до 3 грудня, якщо не внесе заставу розміром 500 млн 1528 гривень.

Нагадаємо, 4 жовтня співробітники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина на незаконному збагаченні.

У них удома знайшли 6 млн доларів готівки, прикраси, брендові речі. Під час обшуків жінка намагалася позбавитися частини грошей, викинувши у вікно дві сумки з пів мільйоном доларів.

5 жовтня керівниці МСЕК у Хмельницькій області повідомили про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: