Білорусь вирішила провести комплексну перевірку військ

Читать на русском
У Білорусі в рамках перевірки військ розгорнуто понад 10 пунктів наведення авіації, укомплектованих військовослужбовцями, які прибули із запасу.
t.me/modmilby

Генштаб Білорусі проводить комплексну перевірку з'єднань та військових частин Збройних сил країни.

Про це повідомив начальник Генштабу ЗС – перший заступник міністра оборони країни генерал-майор Павло Муравейко, передає білоруське Міноборони.

Лукашенко знову пригрозив НАТО ядерною зброєю у випадку «нападу на Білорусь»Лукашенко заявив, що росія застосує ядерну зброю, як тільки НАТО нападе на Білорусь. Диктатор також закликав домовлятись про мир в Україні.

«У фокусі уваги з'єднання та військові частини ВПС та військ ППО, проводиться перевірка їхньої готовності та здатності виконувати завдання призначення», – заявив чиновник.

За його словами, у рамках першого етапу цього огляду відпрацьовано питання протидії авіації противника, відбиття ударів засобів повітряного нападу та вирішення інших завдань прикриття.

«Наразі на території країни розгорнуто понад 10 пунктів наведення авіації, укомплектованих військовослужбовцями, які прибули із запасу», – додав Муравейко.

Білоруський генерал зазначив, що результатами роботи підрозділів та особового складу він задоволений.

Нагадаємо, у вересні Білорусь розпочала перевірку боєздатності підрозділів ППО та авіації. У ЦПД пояснили, для чого Білорусь влаштувала перевірку цих сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: