У рф заявляють про вибухи та пожежу через атаку дронів

Читать на русском
Краснодарський губернатор заявив, що під удар дронів цієї ночі потрапив Щербинівський район. У російському Єйську нібито було досить багато дронів.
Укрінформ

У ніч проти 9 жовтня на тлі дронової атаки у російському Єйську лунали вибухи. У Краснодарському краї рф працювали системи протиповітряної оборони через фіксацію безпілотників.

Про це повідомляють губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв та місцеві Telegram-канали.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Як відомо, про загрозу повітряної атаки із застосуванням безпілотників у російському регіоні заявляли ще близько опівночі.

Пізніше пабліки написали про звуки вибухів у низці населених пунктів, про роботу ППО і збиття дронів. У місті Єйськ, де розташований російський військовий аеродром, дронів начебто було досить багато.

Російськтй канал Astra писав, що жителі Єйська також повідомляли про вибухи у місті. Тоді заявляли про загрозу через уламки безпілотників внаслідок роботи ППО та про пожежу.

Краснодарський губернатор згодом заявив, що під удар дронів цієї ночі потрапив Щербинівський район.

«У селі Шабельське внаслідок падіння уламків БПЛА у приватному домоволодінні вибило шибки, пошкоджено газову трубу. З метою безпеки газ перекрили, загоряння загасили, постраждалих немає», - написав чиновник.

Згідно з його словами, на місці триває робота спеціальних та екстрених служб.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 6 вересня, у Москві спалахнула пожежа в навчальному закладі міноборони рф. У мережі повідомляли, що перед цим у мікрорайоні Кузьминки пролунав вибух, після мешканці чули звуки, схожі на стрілянину. Ймовірно, сталося це на фоні атаки безпілотника.

Також з'явилися знімки з супутника, на яких видно наслідки удару ЗСУ по найбільшій в окупованому Криму нафтобазі у Феодосії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: