Зеленський представив Стармеру «план перемоги»

Читать на русском
Володимир Зеленський та Кір Стармер обговорили план перемоги та домовилися працювати над ним разом з союзниками.
скріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський представив прем'єр-міністру Великої Британії Кіру Стармеру деталі плану перемоги. Політики домовилися про спільну роботу над ним.

Про це сам Зеленський розповів у Telegram.

Курщина входить у план перемоги України – ЗеленськийВолодимир Зеленський пояснив, чому Україна проводить операцію на Курщині, незважаючи на складну ситуацію на Донбасі.

«Під час зустрічі з прем'єр-міністром Британії Кіром Стармером у Лондоні представив йому деталі плану перемоги. Ми домовилися опрацювати його разом із союзниками», – написав він.

Зеленський зазначив, що план перемоги має створити «правильні умови, щоб завершити війну справедливим чином».

Президент також подякував Британії за постійну оборонну підтримку України, зокрема далекобійною зброєю.

Як зазначається у повідомленні, Зеленський звернув увагу, що план перемоги – «це місток до другого Саміту миру. Україна може вести переговори лише з сильної позиції».

Зеленський також наголосив на необхідності отримати дозвіл на удари вглиб російської території.

Під час зустрічі політики обговорили майбутню оборонну та фінансову допомогу. Стармер запевнив, що Велика Британія і надалі зберігатиме лідерську роль у підтримці України.

Нагадаємо, у вересні Володимир Зеленський представив президенту США Джо Байдену план перемоги. За словами Зеленського, кожний пункт плану залежить від рішення Байдена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: