Українцям представлять «план перемоги» найближчим часом – Подоляк

Читать на русском
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що найближчими днями план перемоги Зеленського презентують українцям.
Фото: AP

«План перемоги» України вже був представлений в США і кількох європейських столицях. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що найближчими днями його презентують і українцям.

Про це Подоляк заявив в ефірі телемарафону.

План перемоги України: в Офісі президента розкрили ключові положення ініціативиПлан перемоги України, який раніше анонсував президент Володимир Зеленський, складатиметься з кількох блоків.

«Щодо ширшої презентації для України, я думаю, що це питання днів. Чому? Тому що це важливо. Важливо розуміти, на якому етапі війни ми знаходимося», — зазначив він.

Подоляк також додав, що президент Володимир Зеленський проведе презентацію, де детальніше пояснить програму примусу і її значення.

«Я думаю, президент проведе таку презентацію в найближчі дні», — підкреслив Подоляк.

Окрім цього, радник нагадав, що партнерам України вже представили основні напрямки плану перемоги, охоплюючи політичні, дипломатичні, економічні та військові аспекти.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський представив план перемоги України у низці країн Європи. Згодом він підбив підсумки своїх поїздок до Британії, Франції, Італії та Німеччини.

Також 27 вересня президент України Володимир Зеленський провів зустріч з американським колегою Джо Байденом. Лідери обговорили «план перемоги» України та подальшу підтримку США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: