Німеччина може припинити постачання важкої техніки для ЗСУ – Bild

Читать на русском
Уряд Німеччини має намір припинити постачання важкої військової техніки для Збройних сил України, заявляє Bild.
Фото: AP

Уряд Німеччини має намір припинити постачання важкої військової техніки для Збройних сил України.

Про це повідомляє Bild з посиланням на документи міністерства оборони країни.

Союзникам України бракує грошей на допомогу наступного року – BloombergПостачання зброї Україні наступного року можуть опинитися під загрозою. Деякі союзники зазнають фінансових труднощів, а інші – відмовляються збільшити допомогу.

За даними журналістів, на німецьких складах залишилося ще майже 300 танків Leopard 2, а також БМП, бронетранспортери та гаубиці «у невідомій кількості».

Україна отримає лише ті обсяги техніки, які вже були заявлені до передачі, зокрема 18 одиниць Leopard 2. При цьому нові поставки не передбачаються, стверджують ЗМІ.

Крім того, стверджується, що чиновники в Берліні не вірять, що керівництво України найближчим часом зможе організувати новий наступ для звільнення територій.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ повідомляли, що військова допомога Україні наступного року перебуває під загрозою, оскільки деякі союзники зазнають труднощів із фінансуванням, а деякі – відмовляються збільшувати її.

При цьому видання The Times вважає, що Україна все ж таки зможе розпочати масштабний контрнаступ у 2025 році. Президент Зеленський у свою чергу заявив, що Україна хотіла б завершити війну з росією не пізніше 2025 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: