Президент збирав Ставку: говорили про бої на Курщині і зв'язки рф з іншими країнами

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у понеділок, 14 жовтня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.
Фото: Getty Images

Президент Володимир Зеленський у понеділок, 14 жовтня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це він розповів у своєму Telegram-каналі.

Зеленський озвучив бажані терміни завершення війни з рфУкраїна хотіла б завершити війну з росією не пізніше 2025 року і більше ніколи не стикатися з подібною агресією.

Учасники засідання обговорили кілька питань, пов'язаних із агресією росії проти України.

«Була доповідь Головкома Олександра Сирського щодо оперативної ситуації. Активні дії зараз по всій довжині фронту, але особливо жорстокі бої на Покровському та Курахівському напрямках», – повідомив Зеленський.

Він додав, що росіяни вже п'яту добу намагаються прорвати українську оборону в Курській області, але «хлопці тримаються та контратакують».

На Ставці також були доповіді ГУР МО та СЗР щодо того, хто саме допомагає росії вести війну, і що потрібно зробити для того, щоб «послабити ці злочинні союзи».

«Була доповідь Міністерства оборони щодо контрактації на поточний та наступний періоди, зокрема з використанням партнерської допомоги, щодо інвестицій наших ключових партнерів в український ОПК», – підсумував президент.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський, коментуючи операцію ЗСУ на Курщині, наголосив, що це дуже важливий етап війни. За його словами, росіяни відчули, що таке війна в їхній країні, але треба тиснути на росію ще більше.

Президент також розповів, що Північна Корея постачає росії не лише зброю, а й особовий склад до збройних сил.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: