У ДПСУ розповіли, як знизилася кількість спроб незаконного виїзду з України

Читать на русском
Охочих нелегально перетнути державний кордон стане ще менше через погану погоду, прогнозують у ДПСУ.
Фото: Андрій Демченко / Facebook

В Україні кількість охочих нелегально перетнути державний кордон зменшилася на 20% порівняно з літніми місяцями.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону 14 жовтня.

На Закарпатті затримали групу ухилянтів, які планували переплисти ТисуНа Закарпатті прикордонники затримали чотирьох чоловіків, які планували нелегально перетнути кордон з Угорщиною, перепливши річку Тису.

Демченко припустив, що ця тенденція і надалі триватиме. Охочих нелегально перетнути державний кордон стане ще менше через складні погодні умови.

Крім того, через ретельні перевірки прикордонниками дещо знизилася і кількість тих, хто намагається перетнути кордон з підробленими документами.

«На шляхах, де можна легально перетинати кордон, також є такі випадки, коли громадяни намагаються використати підроблені документи або сфальсифікувати умови, що дозволяють перетнути кордон відповідно до правил...Але останнім часом кількість охочих перетнути кордон із підробленими документами дещо знизилася порівняно з минулим роком», – сказав він.

Нагадаємо, у ДПСУ повідомляли, що викрито вже сотні злочинних груп, які допомагали ухилянтам. Також раніше було затримано шахраїв, які підробляють документи для ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: