Окупанти посилено перевіряють чоловіків на в'їзді до Сєвєродонецька – ОВА

Читать на русском
Глава Луганської ОВА Артем Лисогор розповів про ситуацію на території тимчасово окупованих Сєвєродонецька та Лисичанська.
Колаж 24 каналу

Російські військові ретельно перевіряють чоловіків у Луганській області на в'їзді до тимчасово окупованого Сєвєродонецька.

Про це розповів голова ОВА Артем Лисогор в Telegram.

Росія продає всі державні шахти на окупованій Луганщині – ЦНСВорог шукає так званих інвесторів для продажу державних шахт в окупованій Луганській області.

За його словами, на ділянці автодороги між Сєвєродонецьком та Новоайдаром росіяни посилено перевіряють чоловіків призовного віку – розшукують «особливо небезпечних злочинців». Як зазначив Лисогор, це означає, що осіння мобілізаційна кампанія у так званій ЛНР у розпалі.

Глава ОВА також розповів, що у віддалених районах захопленого у 2022 році Лисичанська життя практично зупинилося. Лише десь абонентам відновили газопостачання, але після цього про них на два роки забули.

Система централізованого водопостачання, як і опалення, не налагоджена. Питну воду більшості доставляли востаннє ще влітку. У місті відсутній телефонний зв'язок, щоб викликати швидку допомогу, доводиться долати від 7 до 10 км.

Нагадаємо, раніше у Луганській ОВА розповіли, як окупанти позбавляють майна мешканців Сєвєродонецька. Також повідомлялося, що росіяни, які нібито відновлюють місто, займаються мародерством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: