Бійці «Азову» захопили в полон майже два десятки росіян на Торецькому напрямку – відео

Читать на русском
Бійці 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» захопили в полон 17 російських окупантів на Торецькому напрямку.
Фото: АЗОВ

Українські захисники продовжують утримувати оборону на Торецькому напрямку, відбиваючи атаки противника. Нещодавно бійці полку «Азов» захопили в полон 17 російських окупантів на цій ділянці фронту.

Про це йдеться у Telegram-каналі Азову.

З'явилося відео захоплення в полон російських військових у Курській областіУ мережу виклали відео моменту взяття близько 50 російських військовослужбовців у полон на території Курської області рф.

Під час відбиття штурмів і контратак противника біля Нью-Йорка, бійці 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» спільно з іншими підрозділами захопили в полон 17 російських солдатів.

«Росіяни приїхали вбивати українців з різних куточків росії. Деякі з них є співучасниками військових злочинів. Їхні свідчення будуть передані відповідним органам для подальшого розслідування», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що «Азов» продовжує поповнювати обмінний фонд задля якнайшвидшого повернення побратимів з полону, а також гарантують збереження життя усім росіянам, які прийняли рішення скласти зброю і здатися.

Нагадаємо, нещодавно повдомлялось, що внаслідок операції зі звільнення території Вовчанського агрегатного заводу бійці ГУР взяли в полон близько двох десятків російських окупантів.

А у серпні спецназівці СБУ в Курській області взяли в полон 102 російських військовослужбовці. Це наймасовіша операція взяття ворога в полон, яку вдалося провести за раз.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: