До НАБУ передали справу керівниці Хмельницької МСЕК

Читать на русском
До Національного бюро передали скандальну справу депутатки Хмельницької облради, яка очолювала медичний центр.
Тетяна Крупафото: Ґрати

До Національного антикорупційного бюро передали кримінальне провадження за підозрою керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, депутатки Хмельницької обласної ради від партії «Слуга народу» Тетяни Крупи у незаконному збагаченні.

Про це журналісту «Слово і діло» розповіли співрозмовники в антикорупційних органах.

За їхніми словами, справу передали за підслідністю, оскільки Крупа крім посади у МСЕК також є депутаткою облради, які підслідні НАБУ і САП. Також її підозрюють у незаконному збагаченні, що теж є підслідністю антикорупційних органів.

Які доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕКЯку зарплату та інші доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК – на інфографіці.

Наразі адвокат Крупи оскаржує запобіжний захід у вигляді взяття під варту в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду.

Раніше Печерський районний суд Києва відправив у слідчий ізолятор керівницю Хмельницької МСЕК на два місяці. Альтернативою їй визначили 500 млн грн застави.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань і Офіс генерального прокурора викрили Крупу на незаконному збагаченні. Під час обшуків у неї знайшли 6 млн доларів готівки, прикраси та брендові речі. Керівниця Хмельницької МСЕК намагалася позбавитися частини грошей, викинувши у вікно дві сумки з пів мільйоном доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: