НАЗК проведе повторну перевірку декларації голови Хмельницької МСЕК

Читать на русском
НАЗК ще раз перевірить декларацію керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи.
Фото: РБК-Україна

Національне агентство з питань запобігання корупції ще раз перевірить декларацію керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи.

Відповідна інформація з'явилась на сайті відомства.

Які доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕКЯку зарплату та інші доходи задекларували керівники обласних центрів МСЕК – на інфографіці.

Зазначається, що НАЗК має намір провести повторну повну перевірку декларації чиновниці після того, як у неї вдома виявили 6 мільйонів доларів США. При цьому зазначена сума не була відображена Крупою у декларації.

«Такі нововиявлені обставини є підставою для повторної перевірки декларації попри те, що раніше НАЗК уже здійснило повну перевірку декларації за 2023 рік, встановило ознаки недостовірних відомостей та скерувало обґрунтований висновок до Національної поліції України для відповідного реагування», – йдеться у повідомленні.

У НАЗК також заявили, що результати повторної перевірки будуть доступні на їхньому сайті. При цьому термін її проведення не називається.

Нагадаємо, 4 жовтня співробітники ДБР викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина на незаконному збагаченні. У них вдома знайшли 6 млн доларів готівки, прикраси, брендові речі. Під час обшуків жінка намагалася позбавитися частини грошей, викинувши у вікно дві сумки з півмільйона доларів.

5 жовтня керівниці МСЕК у Хмельницькій області повідомили про підозру. А сьогодні Печерський районний суд Києва обрав чиновниці запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: