Суд продовжив обов'язки підозрюваному у справі про земельну схему на Київщині

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав прохання прокурора САП про продовження строку дії запобіжного заходу.
фото: Facebook

Вищий антикорупційний суд відпустив під особисте зобов'язання голову благодійного фонду «Ключ до перемоги» Віктора Ключинського. Йому продовжили дію обов'язків до 7 грудня.

Такі рішення 9 серпня і 7 жовтня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, антикорупційний суд відправив Ключинського під нічний домашній арешт. Також на нього поклали наступні обов'язки: прибувати за першим викликом; не відлучатись за межі Київської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватися від спілкування із підозрюваними у цьому кримінальному провадженні та здати на зберігання закордонні паспорти.

9 серпня ВАКС вирішив відпустити Ключинського під особисте зобов'язання. Перелік обов'язків йому залишили без змін. Прокурор САП просив продовжити їхню дію на ще ва місяці.

«Клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури – задовольнити. Продовжити підозрюваному (Ключинському – ред.) строк дії обов'язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК, до 7 грудня 2024 року включно», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру п'ятьом особам, серед яких голова Держрезерву Дмитро Бабак. За версією слідства, у 2018-2019 роках ці особи заволоділи майже 920 га державної землі у Фастові Київської області та близько 284 га ДП «Пуща-Водиця» поблизу міста Києва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: