Орбан заявив, що «план перемоги» Зеленського його лякає

Читать на русском
Прем’єр Угорщини Орбан заявив, що план перемоги Зеленського викликає в нього жах. Він знову закликав до припинення вогню та переговорів.
Getty Images

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан назвав «план перемоги» Володимира Зеленського «таким, що викликає жах».

Він написав про це у Facebook перед самітом ЄС.

Зеленський у Раді назвав п'ять пунктів «плану перемоги»План перемоги України презентував у Верховній раді Володимир Зеленський. Він складається з п'яти пунктів та трьох секретних додатків.

«Президент Зеленський презентує свій «план перемоги». Те, що він виклав учора в українському парламенті, більш ніж жахливо. Я один із тих, хто закликає Європейський Союз змінити свою нинішню стратегію. Європейський Союз вступив у цю війну з погано організованою, погано реалізованою та погано розрахованою стратегією», – написав Орбан.

Він заявив, що потрібно «не більше небезпечної зброї та зброї дальньої дії», а треба «перейти від військової стратегії до мирної стратегії».

«Нам потрібне припинення вогню та мирні переговори», – додав угорський політик.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський сьогодні презентував свій «план перемоги» на засіданні Європейської ради. За його словами, більшість лідерів ЄС підтримала план під час закритої зустрічі.

Під час візиту до Нью-Йорка у вересні Орбан ініціював проведення саміту, в якому могли б взяти участь як Володимир Зеленський, так і російський лідер володимир путін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: