У Львові невідомі пошкодили могили військових – поліція

Читать на русском
До поліції надійшло повідомлення про пошкодження кількох могил військовослужбовців на полі почесних поховань Личаківського кладовища у Львові.
Getty Images

У неділю, 20 жовтня, у Львові невідомі пошкодили могили на полі почесних поховань Личаківського кладовища. Наразі з'ясовується, хто саме це зробив.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

На Тернопільщині затримали вандала, який понівечив 11 могил військовихНа Тернопільщині у селі Млинівці 44-річний чоловік вчинив вандалізм, пошкодивши 11 могил військових. Його затримала поліція.

Як зазначають правоохоронці, повідомлення про інцидент вони отримали вранці 20 жовтня.

«Сьогодні, 20 жовтня, о 09.30 до поліції надійшло повідомлення про пошкодження кількох могил військовослужбовців на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища у Львові», - йдеться у повідомленні.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції Львівської області. На вебпорталі підкреслили, що правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення осіб зловмисників, які здійснили наругу на могилах захисників України.

Станом на зараз вирішується питання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, в Україні розпочали роботу над створенням Національного військового меморіального кладовища. Наступним кроком до його спорудження стане оголошення тендеру.

Раніше у Мінветеранів розповіли, коли почнуть ховати військових на Національному меморіальному цвинтарі під Києвом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: