Нетаньягу прокоментував атаку дронів «Хезболли» на його резиденцію

Читать на русском
Прем'єр-міністр Iзраїлю прокоментував атаку дронів на його резиденцію минулої ночі та попередив терористів про неминучу відплату.
Фото: getty images

Прем'єр-міністр Ізраїлю прокоментував атаку безпілотників, запущених з території Лівану, один з яких був націлений на його резиденцію.

Відповідний пост з'явився на його сторінці у соцмережі X.

Кого із керівництва ліванського угруповання «Хезболла» ліквідував ІзраїльІзраїль ліквідував багаторічного лідера Хезболли Хасана Насраллу, його наступників та ще більше десятка командирів. Докладніше – на інфографіці.

«Спроба проксі Ірану «Хезболли» вбити мене і мою дружину сьогодні стала серйозною помилкою. Це не завадить ані мені, ані Державі Ізраїль продовжувати нашу справедливу війну проти ворогів заради забезпечення нашого майбутнього. Я попереджаю Іран та його союзників в осі зла: кожен, хто намагатиметься завдати шкоди громадянам Ізраїлю, заплатить високу ціну», — зазначив прем'єр.

Нетаньягу також наголосив, що Ізраїль продовжить боротьбу з терористами та їхніми посередниками.

«Ми повернемо наших заручників з Гази. Також ми безпечно повернемо додому наших громадян, які проживають на північному кордоні. Ізраїль рішучий у досягненні всіх військових цілей і зміні безпекової ситуації в нашому регіоні для майбутніх поколінь», — запевнив прем'єр.

Канцелярія прем’єра підтвердила, що його приватна резиденція в Кесарії стала мішенню для атаки безпілотника. У момент інциденту Нетаньягу і його дружини Сари не було вдома, і ніхто не постраждав.

Нагадаємо, в суботу, 19 жовтня, приватну резиденцію прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху в Кесарії атакував безпілотник «Хезболли».

Як вiдомо, тиждень тому Нетаньягу заявив про ліквідацію нового лідера «Хезболли» та його наступника. А у «Хезболлі» після вбивства лідера ХАМАС заявили про перехід до «ескалаційної» фази війни з Ізраїлем.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: