ЗСУ знищили ще один російський «Бук» і другий пошкодили

Читать на русском
Українські військові уразили Бук-М3 та знищили Бук-М2 окупантів на фронті у Луганській області.
фото ТАСС

Українські захисники знищили зенітно-ракетний комплекс «Бук-М2» армії рф та уразили «Бук-М3» у Луганській області.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ 25 жовтня.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

Як розповіли військові, у ніч на 25 жовтня підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, в рамках виконання завдань вразили зенітний ракетний комплекс «Бук-М3» та знищили станцію радіолокації підсвічування цілей та наведення ракет (РПН) 9С36 ЗРК «Бук-М3» ворога.

Обидві ЗРК перебували на тимчасово окупованій території Луганської області за кілька десятків кілометрів від лінії бойового зіткнення.

У Генштабі додали, що робота триває, тому що ослаблення протиповітряної оборони росії робить вразливими для українських ударів інші важливі об'єкти супротивника як на фронті, так і в глибокому тилу.

Нагадаємо, раніше цього тижня українські військові знищили ЗРК Бук-М3 російських військ. А за минулу добу армія рф втратила на фронті в Україні ще 1630 своїх солдатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: