Соратник Трампа Венс відмовився називати путіна ворогом та закликав до дипломатії з рф

Читать на русском
Сенатор Джей Ді Венс, заявив, що не вважає володимира путіна ворогом і закликав до дипломатії з Москвою.
Фото: AP

Кандидат на пост віце-президента США Джей Ді Венс, який є соратником колишнього президента Дональда Трампа, відмовився називати російського диктатора володимира путіна ворогом. Крім того, Венс закликав до дипломатичних переговорів з рф.

Про це сенатор Венс заявив у інтерв'ю для NBC News.

«Катастрофа для України»: ЗМІ розкрили реакцію посадовців ЄС на вибір Трампом свого віцепрезидентаВисокопоставлені представники ЄС стурбовані тим, що Дональд Трамп обрав своїм віцепрезидентом Джей Ді Венса.

«Я думаю, що він явно супротивник. Він конкурент. Я вважаю, що ми також повинні бути розумними щодо дипломатії. Просто тому, що хтось нам не подобається, це не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову», – сказав Венс у відповідь на питання NBC News про те, чи вважає вiн путіна союзником або ворогом.

Крім того, Венс наголосив, що для завершення війни в Україні необхідно буде вести переговори між Україною, росією та союзниками по НАТО в Європі.

«Я думаю, що важливо, якщо ми коли-небудь хочемо закінчити війну в Україні, на фундаментальному рівні, ми повинні будемо залучитися до якогось виду переговорів між Україною, росією та нашими союзниками по НАТО в Європі. І це просто необхідно», – додав Венс.

Нагадаємо, у вереснi головний соратник Дональда Трампа Джей Ді Венс розкритикував президента України Володимира Зеленського через день після його зустрічі з лідером республіканців.

Також Венс розповідав про потенційний план адміністрації Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні. За його словами, план міг би містити створення «демілітаризованої зони» на території України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: