У Рівненській області в ДТП загинуло 14 людей, серед них є дитина

У Рівненській області у суботу, 6 липня, зіткнулися автоцистерна та мікроавтобус. Внаслідок ДТП загинуло 14 людей, серед є 6-річна дитина.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Сьогодні, 6 липня, у Рівненському районі автоцистерна зіткнулася із маршрутним мікроавтобусом. Внаслідок ДТП загинуло 14 осіб, серед них 6-річна дитина. Клименко додав, що одна жінка вижила, наразі медики борються за її життя.

«На місці працюють рятувальники та поліцейські. Пошукові роботи тривають. Слідчі документують подію, зʼясовуватимуть обставини ДТП», – написав міністр внутрішніх справ.

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль додав, що аварія сталася о 15:45 на автодорозі поблизу села Верхів. Зіткнулися вантажівка та маршрутний мікроавтобус Рівне - Хмельницький.

Нагадаємо, у Кривому Розі 24 червня сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF та маршрутки. В результаті постраждали 22 особи – 21 пасажир та водій мікроавтобуса.

Також писали, що 26 квітня голова Броварської РДА, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, проїхав перехрестя на заборонений сигнал світлофора, виїхав на узбіччя та скоїв наїзд на пішоходів. В результаті серйозно постраждали чотири особи. Чиновнику повідомили про підозру, його було звільнено з посади.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО