Рекордний результат: кампанія Гарріс менш як за тиждень зібрала понад 200 млн доларів

На кампанію Камали Гарріс, яка має бути номінованою кандидаткою в президенти США від Демократичної партії, менш як тиждень надійшли понад 200 мільйонів доларів пожертв.

Про це оголосив речник кампанії Майкл Тайлер.

З кінця неділі, коли Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборів та підтримав Гарріс, її кампанія зібрала 200 мільйонів доларів пожертв.

У її кампанії наголошують, що це рекордно велика сума. При цьому 66% від загальної суми надійшли від донорів, які до цього не жертвували на кампанію демократів.

«Імпульс та енергія віцепрезидентки Гарріса реальні, так само, як і засади цих виборів: результати будуть непередбачуваними і вирішуватимуться невеликою кількістю виборців лише в кількох штатах», – додав Тайлер.

Нагадаємо, у кампанії Гарріс, до короткого списку претендентів на віцепрезидентську номінацію входять сенатор від Аризони Марк Келлі, губернатор Пенсильванії Джош Шапіро та губернатор Міннесоти Тім Волц.

Раніше також повідомляли, що вона випереджає Трампа на два відсоткові пункти у загальнонаціональному опитуванні після рішення Джо Байдена вийти з передвиборчих перегонів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО