Влада Києва закликала уряд терміново перекрити і відреставрувати міст Патона

Столична влада звернулася до уряду з вимогою вжити невідкладних заходів щодо реставрації мосту імені Патона та підходів до нього.

Відповідну заяву було опубліковано у Telegram-каналі КМДА.

Зазначається, що ще кілька років тому місто за наполяганням Кабміну передало міст для ремонту в проєкті «Велике будівництво».

«Столична адміністрація неодноразово зверталася до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури з проханням невідкладно вжити заходів із реставрації цього мосту, оскільки він має стратегічне значення для Києва. Однак протягом двох років жодних робіт для поліпшення стану споруди не проведено», – наголосили у КМДА.

Там також додали, що київські комунальники весь цей час проводять цілодобовий моніторинг технічного стану споруди та виконують роботи з його експлуатаційного утримання.

Нагадаємо, наприкінці травня у столиці відкрили пішохідний «мост-хвилю», який сполучає Оболонську набережну з Оболонським островом.

«Слово і діло» також розбиралося, скільки коштів на утримання та розвиток київського метро в останні роки виділялося з бюджету міста.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО