ЗМІ розповіли подробиці нічного удару по аеродрому в Ростовській області рф

У ніч на 3 серпня окрім складу з КАБами українські безпілотники також зруйнували ППО та авіаційну техніку на аеродромі у Ростовській області.

Про це повідомляють «Українська правда» та «Укрінформ», з посиланням на джерала в СБУ та розвідці.

Як зазначає Служба безпеки України, на російському аеродромі «Морозовськ» розміщувалась ворожа ППО, авіаційна техніка та склади з КАБами.

Спецоперація проводилася спільно із ГУР та Силами оборони.

«Українські безпілотники відпрацювали на відмінно, влучивши у склад авіаційних боєприпасів. Детонація була така, що місцевим жителям не вистачило запасу лайки, щоб описати свої враження від масштабу вибухів та розквітлої «бавовни». Місцева російська влада намагається приховати приліт по військовому об'єкту і повідомляє, що горять лише якісь складські приміщення», - йдеться у повідомленні.

Водночас, згідно зі словами джерел у розвідці, уражений склад пально-мастильних матеріалів забезпечує постачання в інтересах військових частин та підрозділів країни-агресора, які дислокуються на ТОТ Донецької та Луганської областей.

Джерело зазначає, що ураження обʼєкта відбулося за допомогою 15 БПЛА типу Obsidian проєкту Nayan.

За інформацією російських ЗМІ та соціальних мереж, було уражено декілька резервуарів з ПММ. В результаті влучання дронів-камікадзе на території бази розпочалася пожежа.

Нагадаємо, вночі 3 серпня українські військові атакували аеродром «Морозовськ» у Ростовській області, де внаслідок бойової роботи вдалося уразити склади з боєприпасами. Також були атаковані російські нафтобази.

Окрім цього, під час атаки на військовий аеродром «Оленья» в Мурманській області росії було пошкоджено відразу два стратегічні бомбардувальники Ту-22М3.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО