ЗСУ вночі вдарили по аеродрому «Морозовськ» та нафтобазах рф

Уночі 3 серпня українські військові атакували аеродром «Морозовськ» у Ростовській області, де внаслідок бойової роботи вдалося уразити склади з боєприпасами. Також були атаковані російські нафтобази.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби. Інформація щодо ураження засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними Генштабу, завдання було виконано силами і засобами Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами України.

Окрім цього, українські військові атакували низку нафтобаз та об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів в Бєлгородській, Курській та Ростовській областях. У Генштабі підтвердили влучання та подальше загоряння щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами.

Також російські пабліки виклали відео, як після нічної атаки горять резервуари з паливом у Кам'янському районі. За даними місцевих жителів, ідеться про комбінат «Атлас» Управління федерального агентства з державних резервів по Південному федеральному округу країни-агресора, який спеціалізується на зберіганні нафтопродуктів, зокрема для російської армії.

Нагадаємо, губернатор Ростовської областi заявив, що сьогодні регіон нібито атакували 55 українських безпілотників. Пстраждалих внаслідок удару немає.

У ніч на 3 серпня невідомі безпілотники атакували Орловську область рф. В регіоні прогриміло кілька потужних вибухів, пишуть про влучання у багатоповерхівку.

А вночі 2 серпня два безпілотники влучили в електропідстанцію «Кубанська» в Тихорецьку, Краснодарського краю рф. Унаслідок атаки виникла пожежа, пошкоджено повітряні вимикачі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО