Окупанти вдарили по залізниці у Полтавській області, потяги затримуються

У ніч на 4 серпня, російські окупаційні війська атакували Полтавську область, пошкодивши залізничну інфраструктуру. Через це низка поїздів змінила маршрути і слідуює із суттєвими затримками.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці».

«Вночі внаслідок обстрілу у Полтавській області пошкоджено залізничну інфраструктуру. Низці поїздів Харківського напрямку було оперативно змінено маршрути, щоб продовжити рух, але через це вони слідують із суттєвими затримками», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було пошкоджено колії, контактну мережу, опори, тощо.

Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено із резервними теплотягами, а наразі вже практично повністю поновлено і енергопостачання.

«На щастя, обійшлось без жертв та поранених. Також залізничники збирають інформацію про пересадки пасажирів, щоб організувати подальші подорожі», - заявляє УЗ.

Нагадаємо, у четвер, 1 серпня, російські війська завдали ракетного удару по одній із залізничних станцій Харківщини, внаслідок атаки провідниця дістала осколкові поранення голови.

Також відомо, що Сили оборони у ніч на неділю, 4 серпня, в ході нічної російської атаки дронами і ракетами збили 5 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» у межах чотирьох областей.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО