Росіяни спростували смерть пропагандиста Піддубного

У Всеросійській державній телевізійній і радіомовній компанії заперечують смерть відомого кремлівського пропагандиста та воєнкора Євгена Піддубного. Його госпіталізовано з тяжкими пораненнями.

Про це повідомили у виданні Mash.

Пишуть, що воєнкора Євгена Піддубного серйозно поранено після атаки українського дрона в Курській області. Як повідомили у ВДТРК, він живий. Наразі журналіст перебуває у лікарні, лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

За словами видання, пропагандист отримав сильні опіки тіла та травму голови після прильоту українського FPV-дрону по машині, в якій він їхав робити репортаж у Курській області.

«Піддубний приїхав туди сьогодні вдень із Бєлгорода — щоб зробити репортаж про ситуацію у прикордонні. Останній пост у його ТГ-каналі був о 19:35 — про розстріл цивільних у Курській області. Незабаром його автомобіль підірвав безпілотник - військкор дивом залишився живим. Через це перестав відповідати телефоном», – пише Mash.

Нагадаємо, вчора влада Курської області заявила про нібито спробу ЗСУ прорватися на територію регіону. А сьогодні російські військкори повідомили про захоплення кількох населених пунктів. Україна ці події не коментує.

Сьогодні, 7 серпня, повідомлялось про загибель російського пропагандиста Піддубного у Курській області. РосЗМІ заявляли, що в автомобіль, в якому перебував пропагандист, влучив і вибухнув FPV-дрон.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО