Із прифронтового Мирнограда на Донеччині евакуювали ще дві родини з дітьми

У вівторок, 13 серпня, патрульним поліцейським вдалося евакуювати ще дві родини із дітьми з прифронтового міста Мирноград Донецької області.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України, опублікувавши відповідне відео.

«У населених пунктах Покровського району триває евакуація. Поліцейські батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ разом із колегами з інших підрозділів поліції та представниками влади щодня навідуються до громадян, аби переконати їх виїхати до безпечного місця», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що напередодні їм вдалося евакуювати шістьох дітей та трьох дорослих. Аби створити безпечніші умови для малечі та батьків поліцейські вивозять їх на броньованому авто, попередньо вдягнувши засоби безпеки.

Згідно зі словами патрульних поліцейських, обидві родини погодилися виїжджати одразу, зібрали речі та «без зволікань поїхали до тимчасового місця проживання».

Як відомо, Кабмін ухвалив рішення примусово евакуювати дітей ще із трьох населених пунктів Донбасу.

Нагадаємо, на Донеччині вже збільшували зону евакуації. Також повідомлялося, скільки українців виїхали через коридор на кордоні Сумщини з рф.

А напередодні на Херсонщині розширили перелік населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію населення. Всього – 50 населених пунктів, розташованих вздовж річки Дніпро.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО