Розвідники розповіли деталі кібератаки на розробника ядерних боєприпасів в рф

Під час кібератаки на російське підприємство з розробки ядерної зброї українські розвідники отримали багато корисної інформації.

Про це розповів під час етеру телемарафону представник ГУР Євген Єрін.

За його словами, розвідники атакували одне з потужних підприємств, яке було розробником ядерних боєприпасів у росії. Збої в роботі такого підприємства – це удар і по самій структурі, і по іміджу ворога.

Відтак внаслідок кібератаки Україна отримала багато інформації, зокрема особисті бази даних працівників та службову інформацію.

«Інформації дуже багато, вона різноманітна: це й особисті бази даних працівників, службова інформація, інформація, яка може пролити певне світло щодо шляхів обходу санкцій. Ця інформація вивчається та аналізується і стовідсотково буде використана в інтересах нашої перемоги», – додав представник ГУР.

17 серпня повідомляли, що BO Team атакували інтернет-провайдера «Вега» у Снєжинську Челябінської області. Зокрема, під удар потрапив розробник ядерної зброї.

Також кіберфахівці Головного управління розвідки у липні здійснили одну з найбільших в історії DDOS-атак на інтернет-інфраструктуру Росії - вона тривала протягом тижня. Під ударом був, зокрема, Центробанк росії.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО