Декілька дронів влетіли у житлові будинки у Московській області, є постраждалі

В ніч на вівторок, 10 вересня, в місті Раменське Московської області дрони влучили у житлові багатоповерхівки. На місці прильотів виникла пожежа, є постраждалі.

Про це повідомляють мер Москви Сергій Собянін та місцеві Telegram-канали.

Як зазначається, за даними очільника російської столиці, вночі збито вже дев'ять БпЛА, що атакували місто.

Зокрема, безпілотники збивали в Люберцях, Раменському окрузі, біля Подольська та в Домодєдово.

Російські пабліки публікують перші кадри з місця падіння дрона в місті Раменське у Підмосков'ї.

Водночас, другий безпілотник вдарив по житловій багатоповерхівці у ще одному районі міста Раменське в російському Підмосков'ї.

Повідомляється, що загорівся 12 поверх будинку на Високовольтній вулиці. Собянін повідомив, що під час відбиття атаки в місті Раменське сталося загоряння на рівні 11-12 поверхів житлового будинку.

О 6.00 стало відомо, що пожежу в будинку на Спортивному проїзді в Раменському ліквідовано. Внаслідок влучання безпілотника у багатоповерхівку пошкоджено близько 20 квартир.

Згодом місцеві пабліки, з посиланням на голову Підмосков'я Андрія Воробйова, заявили, що 4 особи отримали поранення внаслідок удару безпілотників по багатоповерхівках у Раменському. За не підтвердженими даними загинула дитина.

«Під час атаки по дому на спортивному проїзді постраждала одна жінка. Її відправили до лікарні. Також, внаслідок вибуху дрону загинула 9-річна дитина», - повідомляють росЗМІ.

Крім того, троє людей постраждали внаслідок атаки на будинок на Високовольтній вулиці. У всіх постраждалих осколкові поранення.

Пізніше місцеві канали повідомили про влучання дрону в третій будинок, а також про падіння уламків на території аеропорту в Жуковському.

Нагадаємо, що у Московській області в районі міст Люберці та Раменск сьогодні вночі, 10 вересня, пролунала серія вибухів через фіксацію безпілотників. Тим часом у Москві не працюють три аеропорти.

Як відомо, вночі 10 вересня у Брянській області пролунали вибухи через атаку безпілотників. У регіоні було влучання біля одного з об'єктів «Роснефть».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО