У Брянській області рф прогриміли вибухи через атаку дронів

Читать на русском
Місцева влада заявила, що в Брянській області працює ППО. Про безпілотники повідомили у Бєлгородській, Курській, Орловській, Воронезькій, Тульській та Калузькій областях та Краснодарському краї росії.
Ілюстративне фотоGetty Images

У Брянській області вночі 10 вересня пролунали вибухи через атаку безпілотників. У регіоні було влучання біля одного з об'єктів «Роснефть».

Про це повідомляють губернатор Брянської області Олександр Богомаз та місцеві Telegram-канали.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Згідно зі словами російського чиновника, в області працює ППО і триває «відбиття спроби масованої атаки із застосуванням БПЛА» по території регіону.

«Силами ППО Міністерства оборони рф ведеться робота з виявлення та знищення повітряних цілей», - написав місцевий губернатор.

Напередодні ввечері 9 вересня він заявив, що нібито була припинена спроба атаки дронів по території Брянської області, і були знищені три безпілотники літакового типу.

Брянські пабліки оприлюднили кадри із вибухами через дроновий удар. Також повідомляється про вибух одного БПЛА біля заправки «Роснефть».

«Протягом години підрозділами ППО Міністерства оборони рф знищено двадцять один безпілотний літальний апарат літакового типу», - стверджує брянський губернатор.

Загалом вночі 10 вересня у семи областях росії повідомили про атаку безпілотників.

Про безпілотники повідомили у Бєлгородській, Курській, Орловській, Воронезькій, Тульській та Калузькій областях та Краснодарському краї росії.

Також вибухи лунають в тимчасово окупованому Криму. Окрім цього, сирени повітряної тривоги лунають у Липецьку.

Нагадаємо, що у неділю, 8 вересня, у Бєлгородській області росії лунали вибухи. Внаслідок атаки у чотирьох селищах зафіксували пошкодження.

А 7 вересня безпілотники СБУ атакували великий склад з боєприпасами та технікою у населеному пункті Солдатське Воронезької області росії. Зброю звідти активно використовували окупанти під час боїв в Україні.

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко відзначив, що під час атаки знищили корейські ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: