Генштаб ЗСУ підтвердив удар по двох складах боєприпасів у росії

Сили оборони України в ніч на 21 вересня атакували два військових арсенали збройних сил рф. На обох об’єктах фіксують пожежу та детонацію.

Про це йдеться повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Зокрема, цієї ночі було завдано вогневого ураження по арсеналу «Тихорецьк», що в Краснодарському краї рф. У Генштабі наголошують, що на момент удару там знаходилося щонайменше 2 тисячі тонн боєприпасів, зокрема і з КНДР.

«Цей об’єкт входить в трійку найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів та є одним з ключових в логістичній системі російських військ. За наявною інформацією, в момент удару на території арсеналу знаходився черговий ешелон, який доставив щонайменше 2 тисячі тонн боєприпасів, зокрема і з КНДР», – йдеться у дописі.

Також військові атакували радіолокаційну станцію «Подльот», що виявляла повітряні цілі в напрямку арсеналу.

Цієї ж ночі СБУ завдала удару по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління міністерства оборони рф неподалік населеного пункту Октябрський Тверської області.

В районах обох арсеналів фіксують пожежу та детонацію.

«Завдання були успішно виконані у взаємодії підрозділів Сил оборони: Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій ЗСУ, СБУ та інших», – підсумували у Генштабі.

Нагадаємо, російське Міноборони прозвітувало про збиття 101 безпілотника, але ніяк не згадало детонацію відразу на двох складах з боєприпасами цієї ночі.

Також повідомляли, що на арсеналі в Тихорецькому районі Краснодарського краю рф, який сьогодні детонував після атаки дронів, зберігали північнокорейські балістичні ракети KN23, а також артилерійські та боєприпаси до «Смерчів».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО