Рф платитиме своїм громадянам за переїзд на окуповані території України – ЦНС

Кремль платитиме мільйони рублів росіянам, які переїдуть жити на тимчасово окуповані території України. Зокрема, на частину захоплених Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей і Крим.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відомо, що відповідний указ, який передбачає соціальні виплати, вже видав російський диктатор володимир путін. Згідно з документом, росіянам обіцяють виплатити від 3 до 5 млн рублів, однак для цього на захоплені землі необхідно привезти всю сім’ю.

Додають, що найбільш затребуваними для окупаційних адміністрацій є працівники, які можуть облаштовувати рубежі або позиції та перевозити вантажі. Також окупантам потрібні будівельники.

При цьому у Центрі наголошують, що на тимчасово окупованих територіях ворог досі не може завершити формування окупаційних адміністрацій.

Раніше повідомляли, що окупаційна влада отримала завдання роздати паспорти росії всім жителям тимчасово окупованих територій України до 2024 року.

Також повідомлялося, що окупанти продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на ТОТ. Це відбувається під виглядом так званого навчання патріотизму.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО