Росіяни продовжують вербувати молодь на тимчасово окупованих територіях – ЦНС

Читать на русском
Росіяни продовжують деструктивно впливати та вербувати молодь на тимчасово окупованих територіях України.
Фото: ЦНС

Росіяни продовжують масштабну кампанію з вербування молоді на тимчасово окупованих територіях України. Це все вдбувається під виглядом так званого навчання патріотизму.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Росіяни проводять заходи деструктивного впливу на ТОТРосійська окупаційна влада почала впроваджувати методи деструктивного впливу на українців на тимчасово окупованих територіях.

«Зокрема, окупанти створюють мережу різноманітних патріотичних організацій. Так, нещодавно в селищі Веселе Запорізької області відкрито нове відділення так званої «Молодої гвардії», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, шо структури позиціонують себе як платформи для самореалізації, розвитку лідерських якостей та патріотичного виховання. Молодь залучають до різноманітних пропагандистських акцій та, зрештою, до військової підготовки.

Усім зрозуміло, що молодь стає лише інструментом в руках окупантів, а самі програми спрямовані на набір гарматного м’яса у подальших війнах кремля.

У ЦНС вкотре закликають повідомляти про кураторів таких проєктів та випадки вербування до участі підлітків в таких таборах.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що росіяни планують провести місцеві вибори до фейкових органів самоврядування у тимчасово окупованому Криму.

Також відомо, що з початком другої фази російсько-української війни у 2022 році окупаційна влада через свої фейкові адміністрації почала активно впроваджувати політику деструктивного впливу на тимчасово окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: