В «Енергоатомі» відреагували на затримання топменеджера на хабарі

В НАЕК «Енергоатом» підтвердили затримання посадовця компанії Олександра Скопича під час отримання неправомірної вигоди, заявивши, що це відбулося за активної участі представників компанії, і вона й надалі сприятиме слідчим.

Про це пресслужба «Енергоатома» повідомляє у Telegram.

У Енергоатомі наголосили, що їхнім пріоритетом є забезпечення дотримання норм чинного законодавства.

«В компанії діє політика нульової толерантності до корупції. І це стосується не тільки внутрішніх питань компанії, а й поведінки працівників поза межами службової діяльності», - підкреслили у НАЕК.

Зазначається, що Скопич сприяв у вирішенні питання в іншій компанії завдяки своїм звʼязкам та виступив посередником між підрядником і іншою компанією.

«Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активної участі представників Енергоатома було затримано одного із працівників компанії під час отримання неправомірної вигоди», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, компанія й надалі сприятиме слідчим у проведенні якомога швидшого та неупередженого розслідування.

Нагадаємо, у суботу, 28 вересня, Служба безпеки України затримала на хабарі директора з контрольно-ревізійної роботи команії «Енергоатом» Олександра Скопича.

Раніше прокурори САП спільно з детективами НАБУ викрили заступника прокурора Запорізької області Наталю Максименко на отриманні 40 тисяч доларів неправомірної вигоди. Згодом її заарештували.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО