У російському Воронежі лунали вибухи, повідомляють про атаку дронів

У ніч на 29 вересня у російському Воронежі прогриміли вибухи. Місцева влада заявила про атаку нібито українських безпілотників. В регіоні працювала ППО.

Про це повідомляють росЗМI.

Вибухи у Воронежі та передмісті прогриміли близько 4:30 ранку. Місцева влада заявила про збиття нібито українських безпілотників за допомогою сил ППО.

«Кілька збитих українських БПЛА впало у Воронежі та передмісті. За попередніми даними, постраждалих немає. На Московському проспекті падаючий безпілотник потрапив у житловий комплекс, сталося загоряння. Воно вже локалізоване. Також зафіксовано одну пожежу у житловій забудові у лівобережній частині міста. Ще кілька збитих БПЛА горять на землі на околицях міста і за його межами: за попередніми даними, пошкоджено дах одного будинку», — написав губернатор регіону.

Також на правому березі міста внаслідок атаки дронів у багатоповерхівці почалася пожежа. Інший безпілотник впав на ЖК у лівобережній частині Воронежа. За попередніми даними, постраждалих немає.

За даними з соцмереж, ще кілька збитих дронів горять у Воронежі та за його межами. Публікують також фото та відео з наслідками атаки дронів.

Нагадаємо, у ніч на 29 вересня у Єйську, що в Кранодарському краї рф, біля військового містечка пролунали вибухи. Губернатор області заявив, що нібито українські безпілотники намагалися влучити по цивільних об'єктах.

А у ніч на 27 вересня у рф заявили про атаку безпілотників на Ростовську область, а саме місто Новошахтинськ. У регіоні працювала ППО. Внаслідок падіння уламків дрона сплахнула пожежа.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО