У Міненерго розповіли, де після після нічної атаки є пошкодження ліній та підстанцій

Внаслідок атаки ударних дронів знову постраждали енергооб'єкти у низці областей України. Але система залишається збалансованою.

Про це повідомили у Міненерго 3 жовтня.

Повідомляється, що через обстріли та бойові дії за минулу добу було знеструмлено у 8 областях, причому у Київській, Одеській та Івано-Франківській областях внаслідок ворожої атаки БПЛА пошкоджено повітряні лінії та обладнання підстанцій, на Київщині знеструмлювалися побутові споживачі, в Одеській області – залізниця.

«Енергетики тримають енергосистему збалансованою, проте пошкодження, що завдаються постійними атаками ворога, ускладнюють її роботу. Закликаємо українців продовжувати ощадливо споживати електроенергію у пікові години», – зазначили в Міненерго.

Всього за минулу добу через обстріли та бойові дії було знеструмлено у Дніпропетровській, Донецькій, Київській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях.

Нагадаємо, вночі росіяни знову атакували Україну дронами. Під ударами були й енергооб'єкти. Вранці 3 жовтня енергетики ввели тимчасові аварійні відключення у Сумах і Сумському районі, Харкові і Харківській області та на Полтавщині.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО