У «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу до ЗСУ: як ним користуватися

У додатку «Резерв+» став доступним сервіс рекрутингу. З його допомогою можна знайти роботу в армії серед різних варіантів.

Про це повідомила пресслужба Міноборони у п'ятницю.

Заступник міністра оборони Катерина Черногоренко розповіла, що «Резерв+» дає можливість знайти собі бригаду, в яку можна потрапити напряму, та посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. За її словами, це перша версія сервісу, поступово вона покращуватиметься.

Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти або сферу, в якій людина розбирається найкраще.

На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом «зі своїми знаннями на своєму місці», індивідуально підбере варіанти, які підійдуть найкраще, додала Черногоренко.

У застосунку докладно описані вакансії, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко приймати рішення: щоб зберегти пропозицію для ознайомлення, необхідно натиснути «плюс», для її відхилення «мінус».

У Міноборони зазначили, що завдяки співпраці з Lobby X, у застосунку вже понад 4 тисячі відкритих посад. І ця цифра зростає щодня.

Оновлена ​​версія «Резерв+» з сервісом рекрутингу доступна для завантаження в App Store та Play Market.

Нагадаємо, влітку в Міноборони анонсували, що в «Резерв+» незабаром може з'явитися функція онлайн-рекрутингу. Нещодавно повідомлялося, скільки всього громадян звернулося до центрів рекрутингу ЗСУ.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО