Росіяни знищили міст в окупованих Олешках через ймовірний наступ ЗСУ – партизани

У п'ятницю, 18 жовтня, російські війська підірвали міст в окупованих Олешках Херсонської області. Ймовірно, загарбники готуються до наступу українських захисників.

Про це повідомив партизанський рух «Атеш» у Telegram-каналі.

«Вранці 18 жовтня росіяни знищили міст через річку Конка в Херсонській області. Агент руху «Атеш» зі складу 61-ї бригади морської піхоти ЗС рфРФ повідомляє, що це може бути пов'язане з ймовірним наступом українських сил на Херсонському напрямку», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними партизанів, війська країни-агресора з цієї бригади раніше неодноразово отримували розвідувальну інформацію про можливий наступ українських сил, а всі підрозділи на фронті в глибині до 15 км були переведені в повну бойову готовність.

«Це також підтверджує інформацію наших агентів з Херсонської області про переміщення близько тисячі російських військовослужбовців у бік річки Дніпро. Очевидно, що окупанти всерйоз розглядають ймовірність наступу ЗСУ на цій ділянці. І не підривали б такий стратегічно важливий міст без вагомих на те причин», - зазначають у «Атеш».

Як зазначається, партизани не виключають, що «окупанти могли підірвати міст з іншої, поки що незрозумілої причини».

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Україна зможе розпочати масштабний контрнаступ у 2025 році.

Раніше партизани розвідали автопарк ворожого флоту в окупованому Севастополі.

Також у Херсонській області змінили тривалість комендантської години.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО